Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ DR ΕΥΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Η παιδοχειρουργική είναι μια ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων ειδικότητα καθώς ασχολείται με τα προβλήματα των παιδιών από την βρεφική ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Κάθε ηλικία έχει διαφορετική γκάμα περιστατικών με τις ιδιαιτερότητές της και ο παιδοχειρουργός καλείται να τις αντιμετωπίσει. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά δεν είναι απλώς ένας μικρός ενήλικας.

1024
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΠΟΥΔΕΣ- ΤΙΤΛΟΙ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η Δρ. Εύη Βασιλειάδου είναι παιδοχειρουργός με εμπειρία στις χειρουργικές παθήσεις των νεογνών, παιδιών και εφήβων.

Είχε αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία χάρη στην εκπαίδευση και τη συνεργασία της, για πολλά χρόνια, με ξακουστούς παιδοχειρουργούς όπως τους : Κο Κεραμίδα και Κο Φωκαέα.

Από το 2006 που απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας χειρουργού παίδων, ιδιωτεύει και συνεργάζεται με ιδιωτικά νοσοκομεία για παιδιά. Ήταν υπεύθυνη για χειρουργικά περιστατικά στη μονάδα εντατικής νεογνών του νοσοκομείου <<Λητώ>>, υπήρξε υπεύθυνη εφημεριών της παιδοχειρουργικής κλινικής του παίδων «Μητέρα» καθώς και της εντατικής μονάδας νεογνών. Είναι διευθύντρια Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Το ιατρείο της το οποίο λειτουργεί από το 2007 στα Βριλήσσια συστεγάζεται με το σύζυγό της Δρ Αδάμο Σ. Σάββα, ο οποίος είναι έμπειρος πλαστικός χειρουργός. Η συνεργασία τους προσφέρει μια ολιστική θεραπεία στην αντιμετώπιση τραύματος και συγγενών ανωμαλιών στα παιδιά καθώς και την καλύτερη δυνατή ψυχολογική προσέγγιση τόσο των μικρών ασθενών όσο και των συνοδών τους.

Η παιδοχειρουργική είναι μια ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων ειδικότητα καθώς ασχολείται με τα προβλήματα των παιδιών από την βρεφική ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Κάθε ηλικία έχει διαφορετική γκάμα περιστατικών με τις ιδιαιτερότητές της και ο παιδοχειρουργός καλείται να τις αντιμετωπίσει. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά δεν είναι απλώς ένας μικρός ενήλικας.

1991-1997 : Πτυχίο ιατρικής σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

2006 : Τίτλος ειδικότητας Χειρουργικής Παίδων.

Αγγλικά

1998-1999 : Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

1999-2002 : Νοσοκομείο «1ο ΙΚΑ «Η ΠΕΝΤΕΛΗ», Μελίσσια

2002-2006 : Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

2006-2018 : Επιμελήτρια Παιδοχειρουργικής Κλινικής Παίδων «Μητέρα»

2018-2023 : Υπεύθυνη εφημεριών  Παιδοχειρουργικής κλινικής Παίδων «Μητέρα», Εντατικής μονάδας νεογνών Παίδων «Μητέρα», Εντατικής μονάδας νεογνών μαιευτηρίου «Λητώ».

2023 μέχρι και σήμερα : Διευθύντρια Παιδοχειρουργικής Κλινικής Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Συμμετοχή και παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών σε πολλαπλά συνέδρια, σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δημοσιεύσεις σε Ιατρικά περιοδικά, ελληνικά και διεθνή.

Διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων Παιδοχειρουργικής κλινικής Παίδων «Μητέρα».

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Κατανοούμε πως, για κάθε γονιό, οι στιγμές που αφορούν την υγεία του παιδιού του είναι δύσκολες. Στις δύσκολες αυτές ώρες, είτε πρόκειται για επείγουσα κατάσταση, είτε για απόφαση που αφορά χειρουργείο, είμαστε δίπλα σας. Σας προτείνουμε ένα ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο πλάνο θεραπείας, που βασίζεται στην ειλικρίνεια, για την ολιστική  αντιμετώπιση του προβλήματος σας.

Εμπειρία

25+ χρόνια εμπειρία στις χειρουργικές παθήσεις των νεογνών, παιδιών και εφήβων.

Συνεργασίες

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιασω και άλλα.

Προυπηρεσία

25+ χρόνια προυπηρεσία στα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αθήνας όπως στο Παίδων Πεντέλης, Παίδων Αγία Σοφία, Παιδιατρικό Κέντρο Ιατρικού Αθηνών, Μητέρα και Λητώ.

Επιστημονικό Έργο

Συνέδρια, σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δημοσιεύσεις σε Ιατρικά περιοδικά, ελληνικά και διεθνή.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Δείτε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;